00:00

Referat: Alsterbro/Kronofors IF - Fagerhults AIK

Alsterbro borta i Fröseke. En trevlig plan som inte väcker några minnen för mig. Räkan o Gusta hade iaf spelat där ngn gång på trettiotalet.
Fin matta och lagom med mygg.
Alsterbro började matchen klart bäst och får även göra 1-0 målet, sen tuggar FAIK sig in i matchen och kommer närmre och närmre rent spelmässigt. Även kvitteringen kom innan paus när Danny störtar in den på andra stolpen.
Alsterbro dock något bättre i första halvtid så vi kan vara glada att vi ändå har 1-1.
Lite tråkigt att höra vissa hemmaspelares attityd i halvtid som inte riktigt orkade med att inte leda över laget från Ekingen.
Andra halvlek inleddes i stort sett med en straff emot oss när en viss ...... filmade till sig den genom att för 5-6 gången helt enkelt backa in i motståndaren på en höjdboll för att sedan handlöst falla bakåt. Rutinerat men fruktansvärt tråkigt att det får fortgås..
Snabbt efter detta även 3-1 och luften går ur FAIK.
V får helt enkelt hoppas att dettalag inte går upp i år utan att vi kan ta revansch nästa år och spela lite tuff... hmm fulare och hamna på samma nivå som Alsterbro.

Plus denna kväll till Danny och även berra som alltid gör pigga inhopp..
Resterande kan bättre och då vinner vi sådana här matcher.